MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Khalid Boulahrouz weer fit

21 september 2005 | in Sport | Reageer

Khalid BoulahrouzNovum meldt dat verdediger Khalid Boulahrouz weer fit is. De 23-jarige verdediger heeft geen last meer van irritatie aan de meniscus van zijn rechterknie en is woensdag weer inzetbaar voor Hamburger SV in het duel met VfB Stuttgart in de Bundesliga. Hij trainde dinsdag mee met de groep, maar begint woensdag waarschijnlijk op de bank. Boulahrouz miste door de blessure het Bundesligaduel met Eintracht Frankfurt.

Plaats je reactie