MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Israëlische minister naar Marokko

22 september 2005 | in Politiek | 2 Reacties

Novum meldt dat Israël en Marokko de banden binnenkort weer zullen aanhalen. Vijf jaar gelden verbrak Marokko de betrekkingen met Israël nadat nieuwe gevechten waren uitgebroken tussen Israëliërs en Palestijnen. In november brengt de Israëlische minister van buitenlandse zaken Silvan Shalom hiervoor een officieel bezoek aan Marokko. Shalom en zijn Marokkaanse ambtgenoot Muhammed Ben Aissa spraken woensdagavond hierover bij de Verenigde Naties in New York.

Er zijn 2 reacties

  1. ap
    23 september 2005 om 06:23 uur.

    zal best……….

  2. analist
    25 september 2005 om 07:36 uur.

    Mooi dat israel de eerste stap zet, zegt btoch wel iets over dat land, en dat terwijl ze de banden niet zelf verbroken hebben.

Plaats je reactie