MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B. rapt voor de koningin

23 september 2005 | in Muziek | 1 Reactie

Komende dinsdag zal Ali B. voor koningin Beatrix optreden tijdens het provinciebezoek dat de majesteit brengt aan Flevoland . Ali B. woont in Almere en is dus Flevolander. Zijn optreden is een onderdeel van de multiculturele show ter gelegenheid van het 25-jarig regeringsjubileum van de koningin. Het bezoek aan Flevoland speelt zich grotendeels in en rond Lelystad af, omdat deze gemeente dit jaar ook het 25-jarig bestaan viert. Na de multiculturele show in Bataviahaven vertrekt koningin Beatrix naar Luchthaven Lelystad, waar zij met een kort bezoek aan Aviadrome het uitstapje in Flevoland afsluit.

Er is 1 reactie

  1. analist
    25 september 2005 om 07:27 uur.

    Wow een swingende koningin zonder hoedje, dat zie ik graag.

Plaats je reactie