MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse minister bij opening filmfestival

25 september 2005 | in Film | Reageer

De Marokkaanse minister van Cultuur, Mohammed Achaari, is in november aanwezig bij de opening van de vierde editie van het Marokkaanse Film Festival (Cinemar) in Rotterdam. Dat liet de organisator van het evenement zondag weten. Cinemar 2005 staat in het teken van de emancipatie van de Marokkaanse vrouw en van de vrijheid van meningsuiting.

Plaats je reactie