MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse voetballers opgeroepen

27 september 2005 | in Sport | 13 Reacties

De Marokkaanse bondscoah Badou Ezaki heeft zijn spelers uit alle delen van Europa en Marokko opgeroepen voor de kwalificatie wedstrijd tegen Tunesië. In het team, dat 8 oktober a.s. moet winnen, zitten ook de Nederlanders Nourdine Boukhari , Ali Boussabon en Tarik Sektioui. Marouane Chamakh, Abdeslam Ouaddou en Mounir Diane die eerder niet konden spelen zijn er nu wel bij. Het team ziet er als volgt uit:

Doelmannen: Abdelilah Bagui (FC Rostov, Rusland), Tarek Jarmouni (Royal Armed Forces), Nadir Lamyaghri (Wydad Casablanca)
Verdedigers: Jamal Alioui (Crotone, Italië), Aziz Ben Askar (Caen, Frankrijk), Tarek Chihab (Grasshoppers Zurich, Zwitserland), Talal El Karkouri (Charlton Athletic, Engeland), Abdeslam Ouaddou (Rennes, Frankrijk), Walid Regragui (Racing Santander, Spanje)
Middenvelders: Mounir Diane (Bastia, Frankrijk), Badr El Kaddouri (Dynamo Kyiv, Oekraïne), Noureddine Kacemi (Grenoble, Frankrijk), Houssine Kharja (Roma, Italië), Youssef Mokhtari (FC Cologne, Duitsland), Youssef Safri (Norwich City, Engeland), Tarik Sektioui (AZ Alkmaar, Nederland), Mohamed Yaacoubi (Osasuna, Spanje)
Spitsen: Abdelaziz Ahanfouf (MSV Duisburg, Duitsland),Nourdine Boukhari (Ajax Amsterdam, Nederland), Ali Boussabon (Feyenoord, Nederland), Marouane Chamakh (Girondins Bordeaux, Frankrijk), Youssef Hadji (Stade Rennes, Frankrijk), Mourad Hdioued (CSKA Sofia, Bulgarije), Jawad Zairi (Sochaux, Frankrijk).

Er zijn 13 reacties

 1. Azul
  28 september 2005 om 08:26 uur.

  Hup Maghreb Hup…laat die ATLASLEEUW niet in zijn hemdje staan…HUP MAGHREB HUP!!!

 2. OVERDIE ALKMAAR NL
  28 september 2005 om 10:05 uur.

  EWA WINNNEN TEGEN TUNESIE WE LATEN ZE IN DE KOU STAAN. WE PakkEN ZE HART TERUGGGGGGGG!!!
  MAROKKO GAAT DIK WINNEN INSHALLAH

  LATERS DE BALLE LAAT ZE NIET VALLEN!!

 3. Karim
  28 september 2005 om 02:02 uur.

  He

  Ik vrees echt voor Marokko, ik denk niet dat ze het gaan halen. Ze hadden laten liggen in kenia. En winnen is moeilijker dan gelijk spelen.
  Laat marokko winnen Inschallah.

  Allahoe Akbar

 4. Mo
  28 september 2005 om 02:07 uur.

  Salaam aleikoum,

  Ik persoonlijk heb er weinig vertrouwen in…gezien de afwezigheid van onze rots in de branding NAYBET, dit komt echter door arrogant gedrag van Zaki om hem uit de selectie te laten ‘hij is niet goed genoeg vanwege zijn leeftijd’ dan moet Zaki gauw ff langs Hans Anders want hij bakt er niks van! El-Karkouri zit op de bank (blessure/niet goed genoeg) bij zijn club en Ouaddou (blessure) duss achterin voorzie ik problemen. Voorin gooit hij Boussaboun vaak de laatste 10-15 minuten in..terwijl hij gewoon de de gevaarlijkste man is voor het doel..gooi liever die Zairi eruit die denkt dat ie op een pleintje in Bos en Lommer aan het spelen is (veelste nonchalant duss)..maar goed InchaAllah redden ze het!

  Aleikoum salaam

 5. M'tioua
  28 september 2005 om 07:30 uur.

  hahahahhahah pleintje bos en lommer ken jij dat ook al?
  nou noem eens een paar profs spelers van bos en lommer pleintje

 6. Mo
  29 september 2005 om 12:04 uur.

  Salaam aleikoum,

  hahahaha volgens ken jij er meer dan mij?? ik weet er geen 1 😛

  Aleikoum salaam

 7. Hakim
  29 september 2005 om 01:43 uur.

  Nou marokko winnen. Ik dank zelf niet.

 8. Loco
  29 september 2005 om 11:11 uur.

  Salaam,

  Wordt niks!!!!!!!!!!!!!

  groeten.

 9. Maghreb Magazine » African showdown: Marokko vs Tunesië
  07 oktober 2005 om 12:07 uur.

  […] Zaterdag speelt Marokko tegen Tunesië. Na negen van de tien speelronden heeft Tunesië (20) één punt meer dan Marokko (19), waardoor voor de Tunesiërs een gelijkspel volstaat. Ajacied Hatem Trabelsi, verdediger én reserveaanvoerder die uitkomt voor Tunesië, gaat voor de winst. Volgens Saïdi (Feyenoord) is het niet normaal dat alleen de nummers één uit de Afrikaanse groepen naar het WK gaan. Eigenlijk horen Tunesië én Marokko beiden te gaan”. Volgens de Tunesiërs is deze wedstijd uit de ‘African showdown‘ de wedstijd van het jaar. […]

 10. De HELD
  31 januari 2006 om 10:33 uur.

  Marokko heeft zeer goede spelers in Holland achtergelaten.
  Ik zal ze effe noemen: Aisatti, Affelay, DIBA, Bousfa, Boulahrouz, Sektioui, El Hamdaoui, Ahnfouf, Bourkadi, Ijaour.
  Het is gewoon een schande dat dit gebeurt. Ik haat die Egyptenaren, vieze faraoos. we zijn gewoon beter dat die mietjes, alleen wisselt die kleine aap van een coach niet. Hij heeft in drie wedstrijden 3 keer gewisseld,

  De gewenste opstelling van Marokko: Bourkadi, Boulahrouz, Ouadou, Naybet, Kadouri, Aisatti, Affelay, El Hamdaoui, Bousafa, Sektiou, Chamakh.

  Bondscoah: WILLEM VAN HANEGEM

  Met deze mensen kan marokko wereld kampioen worden. laters ik heb niks meer te zeggen, mijn mond is droog op dit moment.

  ps julllie kunnen geen nederlands, ga op cursus of zo, stelletjes illegalen.

 11. adm mrk
  21 januari 2008 om 12:57 uur.

  jullie zijn raar bezig man echt serieus marokko heeft verloren maar dat wiste jullie allemaal wel — voetbal geef mee maar —— en jonko
  is de beste wat je kan hebben hier in nederland wat ga ik me strese
  of marokko wint of niet maar k vind het wel faya voor die Aisatti, Affelay
  dat ze niet mee moge maar het zijn allemaal kleutertjes ze kunne niks
  k hoop dat jullie met me eens zijn a broeders sow niet dan heb je pech

 12. hhjgfhgfhjgf
  29 mei 2009 om 06:23 uur.

  maroc united (H) whoehoee

 13. MAGREBGIRL
  01 juni 2009 om 11:18 uur.

  GO TUNISIA

Plaats je reactie