MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minister: We moeten moslims erbij houden

29 september 2005 | in Politiek | 2 Reacties

Minister PechtoldVandaag (donderdag 29 september) reageert minister Pechtold (Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties) via een tweede chatdiscussie op de bijdragen die zijn binnengekomen over het thema ‘we moeten moslims erbij houden’. Hij doet dit tijdens een webtv-uitzending die te zien is via zijn site. De uitzending is live te bekijken met de mogelijkheid om mee te praten. De uitzending is op donderdag 29 september om donderdag om 17.00 uur en duurt drie kwartier tot een uur. Ook mensen die niet willen meedoen met de chat kunnen de uitzending bekijken en de discussie volgen.

De vorige chatsessie op 8 september over grondrechten en de islam was druk bezocht, waarbij een goede inhoudelijke discussie werd gevoerd. Ook de pagina over het thema ‘we moeten moslims erbij houden’ op de internetsite van minister Pechtold roept reacties op. Om de discussie te ondersteunen en stimuleren is gekozen voor een tweede chatuitzending.

Er zijn 2 reacties

 1. Mo
  29 september 2005 om 12:06 uur.

  Salaam aleikoum,

  Minister Pechtold————————->NOOIT VAN GEHOORD!!:P

 2. Amsterdammer
  29 september 2005 om 03:36 uur.

  Het is een goed initiatief, maar als ik de rechtse reacties op zijn site lees, dan is dat dweilen met de kraan open.

Plaats je reactie