MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Schadevergoeding na onterechte inval bij gezin

30 september 2005 | in Maatschappij | 6 Reacties

De rechtbank in Rotterdam heeft vrijdag een schadevergoeding van bijna 5500 euro toegekend aan het Marokkaans gezin uit Utrecht, dat in september 2004 door de mobiele eenheid (ME) uit hun huis gehaald werd in verband met een terrorismeonderzoek. De politie pakte toen twee mannen en een vrouw op, die bij nader inzien niets met terrorisme te maken hadden.

Volgens de rechtbank heeft de inval veel impact gehad op de buurtbewoners en de familie. „Bij de inval zijn vele politieambtenaren, honden en technische hulpmiddelen ingezet op grond van het vermoeden dat in de woning explosieven aanwezig zouden zijn”, aldus de rechter.

Er zijn 6 reacties

 1. Amazigh
  01 oktober 2005 om 11:16 uur.

  Wollah het zijn gewoon K**-T** Polities..Ze denken Elk Marokkaan is een Dief Elk Marokkaan is Terrorist..Wollah dat vind ik Zo Tfoe echt waar..DaarOm beginnen wij Marokkanen Jullie ook steeds meer te haten dat is niet goed..In deze Samenleving..

  Respeckt to All..

 2. haha
  02 oktober 2005 om 02:08 uur.

  Wat een kwats, die marokkanen zijn ook DOM, 5500euri schadeloosstelling voor een gebeurtenis waar ik niet eens een nachtmerrie over kan krijgen, maw mijn nachtmerries zijn nog minder traumatisch dan dit. En wat krijgen ze? 5500euri? Wat voor advocaat hebben die mensen gehad? Dit is typisch de reden waarom veel marokkanen het vaak NIET maken in westerse maatschappijen. Ze hadden die nederlanders op de nederlandse manier moeten bestrijden, de hele familie naar de shrink en allemaal zijn ze ZWAAR getraumatiseerd etc etc etc kijken hoeveel er dan uit te halen valt. Maar goed, dit is ook hun eigen schuld, hadden ze zich maar moeten verdiepen in deze hollandse barbaarse cultuur waarin de brutale de halve wereld hebben.

 3. richard
  03 oktober 2005 om 05:06 uur.

  helemaal mee eens, haha

 4. haha
  03 oktober 2005 om 11:52 uur.

  dank je 😉

 5. Jah Tuurlijk....
  04 oktober 2005 om 08:31 uur.

  Ten eerst het feit dat jij hier geen nachtmerrie aan zal hebben overgehouden….dat wil ik eerst uit iemands mond horen die het heeft meegemaakt oke…ten tweede het is geen enge droom wat ze hebben gehad dit is werkelijkheid….en het feit dat ze hiervoor schade vergoeding hebben gekregen terecht ze spelen het spelletje mee ff zielig doen net als die nederlanders voor elke schijt schade vergoeding eisen en hoe voelt het nu een marokkaans gezin schade vergoeding heeft gekregen ik wed dat het je opvreet….heerlijkkkkkkkkkk

  Groetjessssss

 6. Marokkaanse.
  28 februari 2007 om 05:08 uur.

  Typische een Nederlandse Opmerking AT ”HAHA”

  Goshhhh Walgelijk

Plaats je reactie