MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B. werkt aan een eigen film

01 oktober 2005 | in Film | Reageer

Volgens nieuwssite Nieuws.NL werkt Ali B. samen met een vriend aan een film. “We zijn er veel over aan het praten, maar weten nog niet precies waar de film over zal gaan”, zegt hij in een interview met het magazine ‘Zone 020’. Ali is op dit moment druk bezig met theater. Naast zijn eigen theatershow ‘Ali B vertelt het leven van de straat’ start hij binnenkort met ‘Hier sta ik!’, een voorstelling voor de Raad voor de Kinderbescherming. De stap van theater naar film is daarom niet zo vreemd.

Plaats je reactie