MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw bestorming enclave Melilla

03 oktober 2005 | in Marokko | 5 Reacties

Opnieuw hebben honderden illegale immigranten uit Afrika het hek rond de Spaanse enclave Melilla in Marokko bestormd. Volgens het Rode Kruis slaagden rond de tweehonderd van hen er in de nacht van zondag op maandag inderdaad in om op Spaans grondgebied te geraken.

Naar aanleiding hiervan heeft de Marokkaanse politie 96 immigranten gearresteerd die illegaal de Spaanse enclave Melilla wilden binnenkomen. Dat meldden functionarissen zondagavond. De immigranten verbleven in huizen in de stad Nador, die niet ver van Melilla ligt. Zij werden aangehouden tijdens een grootscheepse inval, waar ongeveer 1300 politiemannen aan te pas kwamen.

Er zijn 5 reacties

 1. Karim
  03 oktober 2005 om 01:55 uur.

  Als je Melilla binnenkomt dan ben je ook nergens want ja in mellila is en ceuta kom je binnen zonder visa. Pas als je op het spaanse grond bent algerciras of malaga bv. Dan ben je ergens.

 2. eric
  03 oktober 2005 om 11:49 uur.

  Na 6 mtr hoge hekken is de volgende stap mijnenvelden

 3. eric
  03 oktober 2005 om 11:52 uur.

  moderation, ze bedoelen censuur !!!

 4. fouad
  03 oktober 2005 om 11:56 uur.

  hoi saida en siehem ramadan mubarak saeed koul gam wa antoum fi ghier insaelah moge allah onze maand bezegenen wa selem

 5. Saida
  04 oktober 2005 om 11:23 uur.

  Fouad
  Amien. Allah iebarek fiek

Plaats je reactie