MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vliegtuigje stort neer in Zuid-Marokko

05 oktober 2005 | in Marokko | 1 Reactie

PA 28 planeReuters meldt dat vier Zwitsers zijn omgekomen na een vliegtuigcrash in Zuid-Marokko. Het gaat om twee piloten en twee studenten die in een klein vliegtuig onderweg waren van Marrakesh naar Ouarzazate. De twee steden zijn populair bij toeristen die Marokko bezoeken. Het vliegtuigje stortte neer nabij het dorp Ansa in El Houaz, ongeveer 450 km ten zuiden van Rabat. De slachtoffers werden enkele uren na de crash gevonden door een reddingsteam.

Er is 1 reactie

  1. tyl
    20 oktober 2005 om 02:30 uur.

    Luis schucani kwam hierbij om het leven. een van de geweldigste vrienden die ik ooit gehad heb. ge blijft altijd bij ons, altijd!

Plaats je reactie