MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

IIFA Bollywood Awards in Marokko?

08 oktober 2005 | in Film | 2 Reacties

BollywoodNu bekend is geworden dat de zesde editie van de IIFA Bollywood Awards niet in Amsterdam zal plaats vinden in 2006, worden de bewegingen van de IIFA organisatie nauwlettend in de gaten gehouden. Bollywood.NL meldt dat Marokko een serieuze kandidaat is om als gast op te treden voor de IIFA Awards 2006. Niemand minder dan Bollywood superster Amitabh Bachchan heeft de IIFA organisatie voorgesteld om de volgende editie in de stad Marrakech te organiseren.

Een delegatie van de IIFA heeft daarom vorige maand een bezoek gebracht aan Marrakech. Daar hebben de IIFA vertegenwoordigers gesproken met burgemeester Omar El Jazouli, die enthousiast is over de komst van de Indiase film awards naar zijn stad. Marrakech heeft ervaring met dit soort festivals, omdat zij sinds 2002 elk jaar het ‘International festival of Film of Marrakech’ organiseert.

Zover is het nog niet want ook anders steden zijn nog in de race om de IIFA Awards in 2006 te organiseren. Volgens Bollywood.NL moet Marrakech nu nog concurreren met steden als Caïro (Egypte), Rome (Italië) en Manchester/Yorkshire (Engeland).

Er zijn 2 reacties

  1. AbdelRahman
    11 oktober 2005 om 04:39 uur.

    Komt Preity Zinta naar Marokko? Gotta be there 😉

  2. tarik boukhcheb
    25 december 2005 om 05:15 uur.

    i like bollywood actor Salman khan of cource is the best actor and 2003 of tere naam aur 2004 mujhse chaadi karogi aur 2005 film no entry aur mpkk aur lucky and kyon ki Salman khan is rocks in box-office i think Star of the year thank you .

Plaats je reactie