MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Live advies van Imams op de radio

10 oktober 2005 | in Geloof | Reageer

In de heilige maand Ramadan houden moslims zich intensief bezig met hun geloof. Dat brengt vaak vragen met zich mee – van praktische maar ook van spirituele aard. Welke regels zijn er en hoe kunnen die worden uitgelegd? Maar ook: Wat betekent Ramadan eigenlijk en hoe kan je daar in de Nederlandse samenleving een goede invulling aan geven? De Nederlandse Islamitische Omroep stelt luisteraars aanstaande dinsdag 11 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur op 747AM, in de gelegenheid antwoord te krijgen van imams op vragen over de Islam.

Een deskundige imam die hierin kan adviseren, is niet voor altijd voor iedereen even makkelijk aanspreekbaar. Om in die behoefte voor moslims te voorzien en ook voor niet-moslims die benieuwd zijn naar de Islam, heeft de NIO twee imams uitgenodigd. Remy Soekirman en Mohamed Ousalah zitten tijdens de live-uitzending klaar voor de luisteraar. Iedereen die vragen heeft, advies zoekt, of meer wil weten over de Ramadan en de Islam kan dan bellen of mailen naar de Nederlandse Islamitische Omroep, dinsdag 11 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur via 0800-3000747 of redactie@islamitischomroep.nl.

Plaats je reactie