MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lubbers: meer openheid naar allochtonen

11 oktober 2005 | in Politiek | 1 Reactie

Ruud LubbersOud minister-president Ruud Lubbers vindt de houding van Nederland en het CDA naar allochtonen ‘een beetje beangstigend’. Het CDA moet de dialoog openen met de allochtone bevolking en de ‘verkrampte houding’ naar deze groep aanpassen. Dat zei Ruud Lubbers dinsdag tijdens het 25-jarige jubileum van de partij. Volgens de oud-premier is het ‘een ereplicht’ voor het CDA om een goed gesprek met allochtonen te voeren.

Ook oud-premier Piet de Jong refereerde aan de multiculturele discussie in Nederland. Toen hij onderzeebootcommandant was werd ‘met respect’ gekeken werd naar collega’s die de Islam aanhingen, vertelt hij. “Dat ging altijd goed” meldt de nieuwssite Nieuws.NL.

Er is 1 reactie

  1. Amsterdammer
    13 oktober 2005 om 03:58 uur.

    Helaas zien veel politici het licht pas nadat ze opgestapt zijn. Wanneer zij hun politieke beambte beoefenen, merken wij weinig van wijsheid. helaas maar waar.

Plaats je reactie