MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marrakech Junior Tennis Tournament

14 oktober 2005 | in Sport | Reageer

Tijdens het grootschalige Marrakech Junior Tennis Tournament dat plaatsvindt van 24 tot en met 28 oktober 2005 ontmoeten jonge Nederlandse toptennissers hun Marokkaanse rivalen in Royal Tennisclub Marrakech. Het tennistoernooi vindt plaats op 24 t/m 28 oktober 2005.

Tijdens dit toernooi komen 30 jonge toptennissers in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar uit Nederland en Marokko samen om slechts één speler tot winnaar te kronen. Een week lang strijden zij om een plaats in de finale van het toernooi dat zijn gelijke niet kent. Overdag worden de toernooien gehouden, waarbij de tribunes vol zitten met vaders, moeders, familie, vrienden, geïnteresseerden en natuurlijk de pers uit Nederland en Marokko. Het competitiegevoel is belangrijk, maar er zal ook vooral aandacht besteedt worden aan de kennismaking met de Marokkaanse cultuur en Marrakech. Het tennistoernooi zal afgesloten worden met een spetterende prijsuitreiking en een glamoureus gala voor alle deelnemers, familie, vrienden en andere belangstellenden.

Plaats je reactie