MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko gaat door met uitzetten immigranten

16 oktober 2005 | in Marokko | 1 Reactie

De Marokkaanse regering en lokale functionarissen hebben gisteren bekend gemaakt dat zij door gaan met het uitzetten van illegale Afrikaanse immigranten. Vanuit de zuidelijke stad Goulimine zijn 435 immigranten met een vliegtuig uitgezet. Vanuit een oostelijk stad in Marokko zijn 1.600 Afrikanen op transport gezet.

Ook heeft het Marokkaanse ministerie van binnenlandse zaken ontkent dat zij honderden Afrikanen in de Westelijke-Sahara zou hebben achtergelaten. Dit naar aanleiding van een bericht van guerrillabeweging Polisario. Die maakte vrijdag bekend verschillende groepen Afrikaanse immigranten te hebben aangetroffen in het gebied dat zij controleert. De immigranten waren volgens hun ‘volledig uitgeput, dorstig en hongerig’.

Er is 1 reactie

  1. Malcolm X
    18 oktober 2005 om 03:48 uur.

    De Polisario is tenminste nog menselijk in vergelijking met de Marokkaanse overheid. Lang leve de Polisario.

Plaats je reactie