MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko in poule A met Ivoorkust

21 oktober 2005 | in Sport | 7 Reacties

In Caïro vond gisteravond de loting voor de eindronde van de Afrika Cup 2006 plaats. De zestien deelnemers, die gaan strijden om de titel die in 2004 werd gewonnen door Tunesië, werden verdeeld over vier groepen. Poule B lijkt het zwaarst. Deze groep bevat als enige twee WK-deelnemers (Angola en Togo) terwijl ook Kameroen deel uitmaakt van dit viertal.

Maar ook Poule A lijkt in aanmerking te komen voor de titel Groep des Doods met Ivoorkust, Marokko en Egypte als voornaamste kandidaten voor een plek in de kwartfinales. Het toernooi begint op 20 januari met de wedstrijd tussen gastland Egypte en buurland Libië. Na de groepsfase zullen acht landen zich plaatsen voor de kwartfinales, die volgens het knock out-systeem worden verspeeld.

Er zijn 7 reacties

 1. Amsterdammer
  21 oktober 2005 om 11:40 uur.

  Dat ziet er niet goed uit voor Marokko…Egypte thuisland…pfff….de volgende trainer krijgt geen gemakkelijke opdracht.

 2. zazou
  21 oktober 2005 om 01:05 uur.

  marokko gaat het helaas niet halen

 3. trab
  21 oktober 2005 om 02:38 uur.

  Waarom niet??? Met een goede coach heeft Marokko zeker kans om de volgende ronde te halen. Ik stel hierbij dan wel 1 vóórwaarde: de nieuwe trainer moet dan El Hamdaoui vragen en vooral in Nederland gaan kijken.

 4. Mo
  21 oktober 2005 om 03:35 uur.

  ik geloof dat in deze groep mogelijkheden zitten want deze ploegen laten je voetballen..niet zoals die beulen van Cameroun, Togo, Angola etc. met de juiste tactiek komen we makkelijk deze groep door..de kwaliteit is immers

 5. hanane
  21 oktober 2005 om 08:43 uur.

  we moeten et zeker halen en insha allah gaat het ons lukken!!!!!

 6. moessie
  23 oktober 2005 om 04:46 uur.

  Marokko moet gewoon een Nederlandse trainer aantrekken die doen het veel beter misschien Gullit die heeft toch geen club op dit moment,of spreekt hij geen frans.

 7. Youssef
  24 oktober 2005 om 09:08 uur.

  Het lijkt een moeilijke taak te zijn, maar gezien de top-spelers die we nu hebben, en misschien anderen die aan de selectie moeten tegevoegd worden, dan kunnen wij veel doen, het gaat maar om een goede coach, de basis hebben we, en dat zijn spelers en geld!!!
  Laat we maar hopen, en geloven dat we het kunnen doen om door te gaan, ook al de tegemnstanders echte zware namen zijn, maar dat wil nog zijn dat we nu al uitgeschakeld zijn, alles kan,. vooral in voetbal, wie d8 ooit dat Marokko niet naar de WK 2006 zou gaan?! geluk heb je nodig maar, kwaliteit, opotontieel en het bestrijdingsgevoel heb je allemaal, en dat zijn de punten waar de nieuwe coach op moet letten.

Plaats je reactie