MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bijbel en Koran te koop bij Free Record Shop

22 oktober 2005 | in Geloof | 4 Reacties

De Bijbel en de Koran zijn sinds kort, naast muziekschijfjes en computerspelletjes als Doom III, in één verpakking te koop bij Free Record Shop. Het bedrijf biedt de heilige boeken aan voor, wat zij noemt de ‘verbroederend lage prijs’ van 39.95 euro. “Er komen christenen, moslims en mensen die nergens in geloven in onze winkels”, zegt directeur Juan da Silva van de Free Record Shop in het Leidsch Dagblad. “Dat gaat prima en wij willen nu onze bijdrage leveren aan de verdraagzaamheid en de multiculturele samenleving.”

Er zijn 4 reacties

 1. chahid
  22 oktober 2005 om 02:56 uur.

  ik vraag me af of het wel gaat om de juiste vertaling van de koran. en is het ook niet haram om tussen al die muziek een koran te plaatsen?

 2. Muslima'tje
  23 oktober 2005 om 04:03 uur.

  Slaat echt totaal nergens op…. Zit zeker een addertje onder het gras. Het lijkt mij heel erg stug, dat een moslim(a) ervan uit zal gaan dat de versie die bij de F.R.S verkocht wordt de orginele is….

  Weer eens zo’n marketingstunt..

 3. Youssef
  24 oktober 2005 om 09:02 uur.

  Salamoe alikoum,
  Eerst wil ik zeggen dat het geen echte Koran is, het is maar een vertaling van wat er allemaal door Allah swt aan ons profeet Mohamed saws gegeven.
  Dus is principe is deze officieel geen koran, de kpran is het de boek die in het arabisch geschreven is, dat heb ik allemaal een keertje op TV gekeken door een Islamistische wetenschapper, en Allah swt weet t beter.

 4. AbdelRahman
  24 oktober 2005 om 09:28 uur.

  Of het de juiste vertaling is kun je gemakkelijk uitzoeken.

Plaats je reactie