MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Iftar-debat: Salaam & Shalom

22 oktober 2005 | in Maatschappij | Reageer

Op 27 oktober organiseert Marokko.nl het debat “Salaam & Shalom” over het Israëlisch-Palestijns conflict. Dit ligt niet alleen in het Midden-Oosten maar is een overstijgend conflict waar iedereen in de wereld wel een mening over heeft. Een mening over het conflict hebben is een recht van vrijheid van meningsuiting maar vaak leidt dit binnen het pro-Palestijnse en het pro-Israëlische kamp vaak tot intolerantie. Ook in Nederland.

Het Iftar-debat heeft als doelstelling jongeren op een positieve manier aan het denken te zetten over het Israëlisch-Palestijns conflict, het voeren van een dialoog en het wederzijds respect. In het panel nemen deel Ronni Naftaniel (CIDI), Mohammed Cheppih (SteunPalestina), Hayo Meyer (Een Ander Joods Geluid), Gidi Markuszower (Likud Nederland), Tarik Youssif (uitgaansblad Halal), Imad El Kaka (Palestijn). Moderator is Pieter Hilhorst (Columnist Volkskrant).

27 oktober, aanvang 18:30u
Podium Mozaiek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam
T: 020 5800380

Plaats je reactie