MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Europese filmweken in Marokko

26 oktober 2005 | in Film | Reageer

Volgende maand wordt de 15e editie van de Europese filmweken ( Les Semaines du Film Européen) in Marokko georganiseerd. Van 22 november tot en met 9 december kunnen inwoners van Tanger, Rabat, Casablanca, Safi en Agadir kennis maken met een aantal Europese films.

Het gaat voornamelijk om films die geselecteerd zijn voor of een award hebben ontvangen tijdens filmfestivals zoals in Cannes en Venetië. Een van de films is ‘Het Zuiden’, een productie uit Nederland, België en Denemarken welke geregisseerd is door Martin Koolhoven.

Plaats je reactie