MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

TPG post biedt Ramadan en suikerfeest kaarten

26 oktober 2005 | in Geloof | Reageer

TPG Post heeft haar assortiment van wenskaarten via internet, speciaal voor de Ramadan uitgebreid met de ‘suikerwishou’. Een ‘Wishou’ (afgeleid van ‘wish you’) is een persoonlijk kaartje dat je maakt via internet en dat door de postbode wordt bezorgd. De toepassingsmogelijkheden van deze service van TPG Post zijn uitgebreid en steeds meer mensen versturen Wishou’s voor leuke en bijzondere momenten. Het suikerfeest, de afsluiting van de vastenmaand Ramadan, is zo’n bijzonder moment. TPG Post heeft daarom dit jaar speciale afbeeldingen voor het Suikerfeest in het assortiment van de Wishou-kaarten opgenomen. Voor het Suikerfeest van 2 tot en met 5 november kan iedereen vanaf deze week speciale ‘suiker-Wishou’s’ maken en versturen.

Roy Rempe, Directeur Consumentenmarkt TPG Post: “Persoonlijk bezoek is tijdens het Suikerfeest heel belangrijk, moslims zoeken elkaar op en feliciteren elkaar met het Suikerfeest. Maar vaak woont de familie ver weg en willen onze klanten een heel persoonlijk kaartje sturen, met een eigen foto of een andere persoonlijke afbeelding in het kader van het Suikerfeest. Dat kan nu ook met Wishou”. TPG Post heeft speciaal twee passende afbeeldingen geselecteerd voor de suiker-Wishou. Natuurlijk kunnen klanten ook met een eigen gemaakt foto een suiker-Wishou maken.

Plaats je reactie