MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benefietwedstrijd Marokkaanse voetballers

31 oktober 2005 | in Sport | Reageer

Op vrijdag 11 november 2005 organiseert de Stichting MaroquiStars een benefietwedstrijd tussen Sparta Rotterdam en de MarocProfs op “Het Kasteel” in Rotterdam. De opbrengst komt ten goede aan projecten voor gehandicapten in Marokko en in Nederland.

Deze benefietwedstrijd is onderdeel van het project Sport zonder Grenzen van de Stichting MaroquiStars. Onder voorbehoud van eventuele blessures spelen onder meer Ali Boussaboun (Feyenoord), Nordin Boukhari (Ajax) en Adil Ramzi (AZ) mee met de MarocProfs. Het team zal worden gecoacht door Willem van Hanegem. Staatssecretaris Karien van Gennip van Economische Zaken zal om 20.00 uur de aftrap verrichten. Yes-R zal in de rust zorgen voor een spetterend optreden.

Plaats je reactie