MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marmoucha Suikerfeest live op Fabchannel

05 november 2005 | in Muziek | 4 Reacties

Zoals elk jaar vindt er tijdens het suikerfeest een viering met grote Marokkaanse sterren plaats in Paradiso. Dit jaar zijn dat Adellatif Tahour en Mimoun Rafroua. Abdellatif Tahour leerde het vak van de grote meesters van de Marokkaanse Arabische muziek. Met zijn opzwepende Chaabi veroverde hij het Marokkaanse publiek. De in Nador geboren Mimoun Rafroua wordt beschouwd als één van de beste berberzangers ter wereld.

Op zondag 6 november wordt in Paradiso het einde van de Ramadan gevierd. Fabchannel.Com zendt het hele programma live op het internet uit. In beeld en geluid. Om 14.30 uur begint de uitzending met het Ramadan Festival en vanaf 17:00 uur is Marmoucha Maghreb Dance: Suikerfeest te volgen. Naderhand wordt de registratie opgenomen in het online archief op www.fabchannel.com en is daar terug te zien. Zowel live als on demand is de viering gratis te bekijken – www.suikerfeest2005.fabchannel.com.

Er zijn 4 reacties

 1. Saida
  06 november 2005 om 12:50 uur.

  Nou dan ga ik niet hoor.
  Dan ziet mijn broer mij

 2. hanane
  06 november 2005 om 04:33 uur.

  hahahahaha

 3. AbdelRahman
  07 november 2005 om 10:11 uur.

  Ik was van plan om te gaan. Maar nu ik zie dat Saida niet gaat ga ik ook niet!

 4. Saida
  08 november 2005 om 10:20 uur.

  hahahahhahaa

Plaats je reactie