MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse verstekelingen gestikt

05 november 2005 | in Marokko | Reageer

Volgens Nieuws.NL zijn twee Marokkaanse verstekelingen maandag dood aangetroffen in het vrachtruim van een schip dat op weg was naar Australië. Dat meldde zaterdag de krant The Australian. De twee werden ontdekt toen bemanningsleden geluiden uit het ruim hoorden komen. De geluiden bleken afkomstig te zijn van twee andere verstekelingen. De twee overleden Marokkanen zijn waarschijnlijk gestikt. Het schip, dat kunstmest vervoert, vertrok op 7 oktober uit de Marokkaanse havenstad Laayoure en moet op 14 november in Australië aankomen.

Plaats je reactie