MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse voetballers als rolmodel

05 november 2005 | in Maatschappij, Sport | 3 Reacties

De KNVB gaat een bijdrage leveren aan de integratie van allochtonen. Volgens De Volkskrant zal de voetbalbond hiervoor een campagne lanceren, waarbij bekende voetballers worden betrokken. Het idee bestaat om jonge Marokkaanse spelers zoals Ibrahim Afellay en Ismail Aissati als rolmodel in te zetten. Dit idee vloeit voort uit het overleg dat al geruime tijd gaande is tussen het kabinet en de KNVB. De KNVB heeft de stichting ‘Meer dan voetbal’ hiervoor opgezet en zal ook haar amateurtak inzetten voor diverse projecten.

Er zijn 3 reacties

 1. Saïd
  05 november 2005 om 01:49 uur.

  wil ook bij knvb onder 15 jaar spelen. ik wil laten zien wat kan ik enigste wat ik kan zeggen en ik geloof dat ik het kan.!!
  grijp je kans dus.

 2. frid
  05 november 2005 om 10:30 uur.

  Top jongens!!!!

 3. CAMERAMAN OMAR
  14 november 2005 om 08:24 uur.

  hoi,
  bel me als bij knvb mag komen
  kom ik met mijn camera de jongens van utrecht heb ik een paar jaar geileden
  ook gefilmd bij scoting
  ik hoop dat je t haalt.
  groet,
  cameraman Omar

Plaats je reactie