MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B brengt nummer uit met Akon

10 november 2005 | in Muziek | 3 Reacties

Rapper Ali B heeft een single opgenomen met Akon. De single is een remake van ‘Ghetto’, een nummer van Akon. Ook MC Yes-R heeft een bijdrage geleverd aan het lied. Ali B en Yes-R hebben beiden een couplet aan ‘Ghetto’ toegevoegd, dat in het Nederlands en Engels wordt gezongen. Het management van Ali B vertelde dit woensdag aan Nieuws.nl.

De single en de videoclip zijn opgenomen na het optreden van Akon in het Rotterdamse Nighttown. Een deel van de opbrengst van ‘Ghetto’ gaat naar een goed doel in Senegal, waar Akon oorspronkelijk vandaan komt en waar Ali B is geweest voor het project ‘Rap around the world’.

Er zijn 3 reacties

 1. kaas
  14 november 2005 om 11:26 uur.

  Ali b en Akon, nou dat wordt een hit.
  ga door ali b

 2. romaisa
  24 februari 2006 om 05:51 uur.

  De Marokkanse ghetto die doet ook

 3. marokina
  28 februari 2006 om 12:43 uur.

  go ali b

Plaats je reactie