MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Doodstraf voor extremisten in Marokko

11 november 2005 | in Marokko | 1 Reactie

Een gerechtshof in het Marokkaanse Salé heeft vandaag de doodstraf tegen twee extremisten bekrachtigd. De twee waren eerder door lagere rechtbank ter dood veroordeeld, onder meer wegens aan moord grenzende of doodslag en lidmaatschap van een criminele organisatie die terroristische aanslagen beoogt te plegen.

De twee veroordeelden, Salah Maazi en Hamou Hassani, zijn volgens de aanklagers lid van de extremistische groep al-Hijra wa Takfir. De doodstraf is in Marokko voor het laatst in 1994 ten uitvoer gelegd.

Er is 1 reactie

  1. samadie
    13 november 2005 om 12:53 uur.

    goed zo deze soort mensen verdient de dood zelfs dat is te zacht voor hun. zogenaamde moslim`s ze moeten eerst goed weten wat de islamd is en dan pas gaan praten over de jihaad

Plaats je reactie