MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans Filmfestival van start

13 november 2005 | in Film | Reageer

Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Medy van der Laan heeft dit weekend het 4de Marokkaans Filmfestival (CineMar) geopend. Het Marokkaans Filmfestival CINEMAR is een project van de Rotterdamse Stichting Al Jisr. Centraal op het festival staan de Marokkaanse films van de laatste jaren die gemaakt zijn binnen of buiten Marokko.

De Marokkaanse filmindustrie heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. In CINEMAR 2005 wordt een kleine selectie van de meest recente producties gedraaid. Deze 4de editie van CINEMAR telt in totaal 52 filmvertoningen. Kenmerk van deze films is de vrijheid die de makers hebben gehad om controversiële thema’s uit de Marokkaanse realiteit in hun producties te behandelen. In Marokko is dit weekend ook het Marrakech International Filmfestival gestart.

Filmpje (na reclame):

[ACT]http://www.zoomin.tv/asx/dsp_asxplaylist.cfm?id=195362&pid=agn&quality=3,320,240[/ACT]

Plaats je reactie