MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Speciale Marokkaanse postzegels uitgegeven

13 november 2005 | in Maatschappij | Reageer

De Marokkaanse posterijen vieren de vierhonderdjarige betrekkingen met Nederland met de uitgifte van twee postzegels, elk in een oplage van 500.000 exemplaren. Dat heeft Abdellah Filali-Allach van de afdeling filatelie van de posterijen zondag gezegd.

Het ANP meldt dat de eerste exemplaren maandag a.s. gaan naar prins Willem-Alexander, die dan met prinses Máxima in Marokko is voor de viering van de relatie tussen beide landen. Larbi Ed Fouf ontwierp een zegel met onder meer de nationale vlaggen. Waguaf Mustapha combineerde Marrokaanse en Nederlandse monumenten.

Plaats je reactie