MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse onderscheiding voor Bollywood

14 november 2005 | in Film | 1 Reactie

De Indiase film regisseur Yash Chopra heeft een speciale onderscheiding ontvangen tijdens het vijfde Marrakesh International Film Festival in Marokko. Op het festival werd aan hem de “carte blanche” uitgereikt, omdat hij volgens de organisatie één van de meest hippe en trendvolle regisseurs van Bollywood is. Samen met de populaire acteur Saif Ali Khan mocht de regisseur afgelopen weekend de prijs in ontvangst nemen.

Eerder kon je op Bollywood.NL al iets lezen over de relatie tussen Marokko en Bollywood. In oktober werd daar gemeld dat Marokko een serieuze kandidaat is om als gast op te treden voor de IIFA Awards 2006. Niemand minder dan Bollywood superster Amitabh Bachchan heeft de IIFA organisatie voorgesteld om de volgende editie in de stad Marrakech te organiseren.

Er is 1 reactie

  1. AbdelRahman
    14 november 2005 om 12:34 uur.

    Hopelijk komt Preity Zinta (Veer Zaara) naar Marokko… :-)))

Plaats je reactie