MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdonk brak bezoek aan Maroc-Plus af

05 december 2005 | in Politiek | 6 Reacties

Minister voor Vreemdelingenzaken Rita Verdonk (VVD) heeft afgelopen weekeinde om veiligheidsredenen een bezoek aan Rotterdam afgebroken. Dat meldt De Telegraaf maandag. De minister was al aangekomen in de stad, maar vertrok na korte tijd op advies van haar beveiligers.

De minister zou zondag een bijeenkomst bijwonen in Ahoy’. Daar vond van 1 tot en met 4 december de eerste editie van Maroc-Plus plaats. Dat is een vakbeurs waar Marokkaanse producten en diensten centraal staan. Het evenement werd vorige week officieel geopend door prinses Lalla Meryem van Marokko, de zus van koning Mohammed IV.

In verband met de gebeurtenis heeft de Rotterdamse politie een jongen aangehouden. Het is nog niet hoe hij bij het incident betrokken is.c) Novum 2005 alle rechten voorbehouden

Er zijn 6 reacties

 1. Toth
  05 december 2005 om 06:34 uur.

  Wat nu? Had die jongen een bijziende mus in zijn rugtas?

 2. sopolotic
  05 december 2005 om 08:17 uur.

  ach nee jong ze was bang dat ze couscous moest proeven daar , ze dacht dalijk moet ik het eten en dan zit er wel vodooo in aah je weet hollanders zijn op de hoogte haha

 3. Toth
  05 december 2005 om 10:15 uur.

  Eh.. nee ik denk het niet. Mevrouw heeft stalen kaken, een loden slokpijp en een maag dat alles verdraagt. Er is geen vlotje couscous die hem niet stiekem knijpt voor een reis door een granieten zombie.

 4. hassan
  05 december 2005 om 11:03 uur.

  ahhahahahahah die is goed

 5. mientje
  06 december 2005 om 09:58 uur.

  Beste volk,

  Ik raad jullie aan om eerst eens even jullie nederlandse taal op te krikken en pas dan kunnen jullie hier tekeer gaan als gasten van het lagerhuis.
  Want eerlijk gezegd,….. jullie mannier van taalgebruik is echt een schande!

 6. Toth
  07 december 2005 om 12:19 uur.

  Beste volkse mientje,

  “Nederlandse” wordt met een hoofdletter geschreven en manier met een enkele ‘n’. Taal kun je niet opkrikken en buiten jou gerekend wordt er in het geheel niet tekeer gegaan. En als het je bedoeling was intelligenter over te komen dan anderen volg dan tevens mijn raad op in het vervolg geen berichten meer te versturen die het resultaat zijn van het plaatsen van je achterwerk op je toetsenbord.

Plaats je reactie