MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Partijen voor allochtonen bij verkiezingen

13 december 2005 | in Politiek | 1 Reactie

Aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar gaat een groot aantal nieuwe partijen meedoen. Een deel daarvan richt zich vooral op allochtone kiezers, zoals de Islam Democraten, de Haagse Allochtonen Partij en Solidair Nederland.

De gemeente Den Haag maakt deze week officieel bekend welke partijen zich hebben ingeschreven. Van Stem Niet, Onze Nieuwe Samenleving (Ons) Nederland, de Groene Partij voor Huur en Huiseigenaars (GPHH), Islam Democraten en de Haagse Allochtonen Partij is al zeker dat ze meedoen. Verder doen vrijwel alle landelijke partijen mee en nog eens ongeveer tien nieuwe partijen meldt het Algemeen Dagblad.

Er is 1 reactie

  1. Youssef
    13 december 2005 om 03:05 uur.

    Wel voor die partijen stemmen, eindelijk een partij die ons stem kan laten horen!!! maar echt lachend, met alle respect

Plaats je reactie