MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

EU – Marokko en de migratie uit Afrika

15 december 2005 | in Maatschappij | Reageer

In het kader van de Internationale Dag van Migranten organiseert Emcemo en Aknarij een debat over het Europese Migratiebeleid en de rol van de Noord Afrikaanse landen vooral Marokko om de stroom van migranten richting Europa in te dammen met alle gevolgen van dien. Met Prof. Abdelkrim Belguendouz, hoogleraar aan de universiteit Mohamed V in Rabat.

Naar aanleiding van de laatste vreeslijke gebeurtenissen in de omgeving van de Spaanse enclave Mellila, zal de heer Belguendouz een inleiding houden over zijn laatste boek ‘EU-Marokko- Migratie uit Afrika’ en de huidige situatie in Marokko en de erbarmelijke omstandigheden van de subsahariens migranten in het noorden van Marokko.

De Internationale Solidariteitsdag met Migranten
16 december 2005 om 19.00 uur
Plaats: EMCEMO, Tweede Oosterparkstraat 77 hs
Voor meer informatie: EMCEMO, telefoone 020 – 42 888 25, email:info@emcemo.nl

Plaats je reactie