MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen geschokt door AIVD-diskettes

15 december 2005 | in Maatschappij, Politiek | 3 Reacties

De Telegraaf meldt dat de Marokkaanse gemeenschap in Rotterdam geschokt is over de inhoud van de AIVD-diskettes die misdaadjournalist Peter R. de Vries deze week deels openbaar maakte. Op de twee diskettes, samengesteld door de Regionale Inlichtingendienst RID, staat dat wijlen Pim Fortuyn zich zou hebben vergrepen aan minderjarige Marokkaanse jongens. De voormalige gewestelijk voorzitter van de PvdA zou de jongeren hebben geronseld.

Vertegenwoordigers van de Marokkaanse gemeenschap in Rotterdam en maatschappelijke organisaties overhandigen donderdagmiddag een petitie aan burgemeester Opstelten. Hierin vragen de ondertekenaars aan de burgemeester of hij het vermeende misbruik van Marokkaanse minderjarigen door Fortuyn en anderen „grondig” te laten onderzoeken.

Er zijn 3 reacties

 1. Amsterdammer
  15 december 2005 om 12:54 uur.

  wedden dat dit snel weer de doofpot in gaat. Nu de slachtoffers marokkaanse minderjarigen zijn, hoor ik niemand hierover praten. Het enigste waar het hier om gaat omtrent deze zaak is, wordt PrdV wel of niet vervolgd, maar over de slachtoffers wordt er geen moer meer verteld. Is dit de beschaving en vrijheid die Balk-ellende wilt exporteren naar Afghanistan en Irak. Ik schaam me dood als Nederlandse staatsburger. BAH

 2. A. veraar
  16 december 2005 om 10:40 uur.

  Het is schandalig, er wordt dubbel gehandeld. Voor Mabel, nog een jonge meisje, wordt het leven erg naar gemaakt en moest ze boeten.

  In het geval van Pim Fortum en die kring, wordt het accent gelegd op het feit of de AIVD het recht heeft om het leven van deze mensen onder de loep te nemen. over de inhoud van de diskettes wordt niet eens stil gestaan.

  Pedofile door prominent politieke kopstukken, moeten gaan zwijgen hierover. Is dit de Nederlandse politiek?

 3. Maghreb Magazine » Burgemeester nam petitie niet aan
  18 december 2005 om 10:23 uur.

  […] 12/15/2005: Marokkanen geschokt door AIVD-diskettes […]

Plaats je reactie