MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amazigh Festival in Gouda

16 december 2005 | in Amusement | Reageer

In samenwerking met Alouan en Tawiza presenteert Stichting Nokour voor de achtste keer het Amazigh Festival in Gouda. Van 8 december tot 28 januari wordt 400 jaar betrekkingen tussen Nederland en Marokko gevierd. Dit festival is een cultureel en educatief evenement. Op het programma staan artiesten als Imetlaâ & NL-Mundo, Khalid Izri en Milouda & Tarwa N Chikh Muhand. Maar er is ook theater en er zijn exposities en kunstwerken van Abbtoy en Messoudi. Muziek, dans, literatuur en theater staan centraal op dit festival.
Meer info…

Plaats je reactie