MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Shouf Shouf! de serie op TV

17 december 2005 | in Amusement, Film | 8 Reacties

Vanaf zondag 1 januari 2006 zendt de VARA twaalf weken lang ‘Shouf Shouf! de serie’ uit, om 19.00 uur op Nederland 3. De nieuwe, eigentijdse comedy is het vervolg op de succesvolle speelfilm ‘Shouf Shouf Habibi’, die de VARA op oudejaarsavond uitzendt. Net als in de film worden de hoofdrollen gespeeld door Mimoun Oaïssa, Mohammed Chaara, Mimoun Ouled Radi en Leo Alkemade. Nieuw in de serie is Maryam Hassouni, bekend van onder meer ‘Dunya & Desie’.

In de twaalfdelige serie probeert Ap, samen met zijn vrienden, een plek te vinden in de Nederlandse samenleving. Ze doen verwoede pogingen er het beste van te maken. Toch weten ze zich telkens weer in de nesten te werken, met alle gevolgen van dien. ‘Shouf Shouf! de serie’ schetst een hilarisch, confronterend, maar ook ontroerend beeld van het volwassen worden in een moderne, grote stad in Nederland. De serie is geschreven door onder anderen Albert ter Heerdt, Mimoun Oaïssa, Tijs van Marle en Luuk van Bemmelen en wordt geregisseerd door Tim Oliehoek (onder andere ‘Vet Hard’).

Cast: Ap (Mimoun Oaïssa), Rachid (Mimoun Ouled Radi), Mussi (Mohammed Chaara), Robbie (Leo Alkemade) en Samira (Maryam Hassouni).

Er zijn 8 reacties

 1. Amsterdammer
  19 december 2005 om 09:27 uur.

  ben benieuwd…..

 2. samad
  19 december 2005 om 10:32 uur.

  1 JANUARI is toch nieuwejaar ????

 3. Amsterdammer
  19 december 2005 om 04:17 uur.

  Het is de eerste dag van het nieuwe jaar, heb je heel goed gezien.

 4. Ikke
  25 december 2005 om 12:28 uur.

  wanneer komen er herhaling want ik ben dan nog aan het werk!

 5. Ikram
  28 december 2005 om 11:04 uur.

  lauk lauk lauk

 6. Ikram
  02 januari 2006 om 10:15 uur.

  ik heet oowk ikram 😀 😛 ikram is gwn de mooiste naam duhh,, daarom IK RAM je gwn bang worden van de naam IKRAM 😀 ikram is the best name of the enitime

 7. EJ
  16 januari 2006 om 04:30 uur.

  Wie iemand hoe het broertje van Ap heet(id serie of in het echt?)???

 8. Marjan
  11 april 2006 om 04:47 uur.

  ik hep alle afleveringen al gezien k0men er meer afleveringen……???? want het zijn leuk soaps

Plaats je reactie