MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe Marokkaanse Sugababe

22 december 2005 | in Amusement, Muziek | 2 Reacties

De 21-jarige Marokkaanse Amelle Berrabah is vandaag gepresenteerd als nieuwe Sugababe, binnen het gelijknamige Engelse poptrio. Gisteren werd officieel gemeld dat Mutya Buena de populaire groep heeft verlaten, en dat er al een andere babe was gevonden om haar plaats in te nemen.

Volgens Veronica sprong de 21-jarige Amelle een gat in de lucht toen ze het goede nieuws hoorde. “Al jaren droom ik van een zangcarrière en nu word ik de derde Sugababe! Toen hun manager me vroeg of ik bij de grootste meidengroep van het land te zingen, was ik zo geschockt en kon ik hem niet eens antwoorden. Ik ben echt opgegroeid met de muziek van de Sugababes en ben echt fan, ik kan het echt nog steeds niet geloven!”

Er zijn 2 reacties

  1. F
    28 december 2005 om 11:58 uur.

    Jippie

  2. Mohamed Tetouani
    16 januari 2006 om 02:17 uur.

    wie heeft foto van haar

Plaats je reactie