MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kersttoespraak Beatrix: Allah zij geprezen!

25 december 2005 | in Geloof, Maatschappij | 1 Reactie

De kersttoespraak van koningin Beatrix stond dit jaar in het teken van dankbaarheid. De vorstin zei dat dank en lof in alle godsdiensten vooral gericht zijn tot de Allerhoogste. Woorden als ,,Gode zij dank!” maar ook ,,Allah zij geprezen!” verwijzen volgens haar naar een godsvertrouwen dat een aloud gevoel van eerbied en geborgenheid uitdrukt. Beatrix dankte iedereen voor het meevieren van haar zilveren regeringsjubileum. De volledige tekst van de toespraak van de koningin is te lezen op de site van het Algemeen Dagblad.

Er is 1 reactie

  1. goodfellow
    25 december 2005 om 10:17 uur.

    Goeden dag ( salemhalikom)

    Mooie woorden! Maar wanneer komt er dan een Lahied (islamitische feestdag) toespraak van haar? Want wij moslims zijn ook haar burgers toch?

Plaats je reactie