MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twente wil Rachid Bouaouzan

27 december 2005 | in Sport | Reageer

Volgens Novum/Infostrada staat Rachid Bouaouzan in de belangstelling van FC Twente. Rini Coolen wil de aanvaller van Sparta Rotterdam in de eerste week van januari graag meenemen naar het trainingskamp van de Tukkers in het Spaanse Malaga. “Maar of hij daadwerkelijk komt, hangt af van de financiën”, zegt de trainer van Twente ook in AD Sportwereld.

Bouaouzan kwam dit seizoen in de Eredivisie zeventien wedstrijden in actie, maar maakte daarin geen doelpunten. De 21-jarige rechtsbuiten mocht van coach Wiljan Vloet tien keer in de basis opdraven.

Plaats je reactie