MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko arresteert 11 terreurverdachten

28 december 2005 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben gisteren een terroristische cel ontmanteld. Volgens de autoriteiten hadden de elf leden van deze cel, plannen om aanslagen in Marokko te plegen. Volgens de Maghreb Arabe Presse (MAP) heeft de cel banden met een radicale moslim organisatie, die actief is rond de grens met Algerije en Mali. Hun leider, Mohamed Said Idghiri, staat bekend als een militante moslim met internationale banden. Vorige maand arresteerden de autoriteiten ook al 17 Marokkanen die banden met Al-Qaida zouden hebben en aanslagen wilden plegen op toeristische plekken en openbare gebouwen.

Plaats je reactie