MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Prijs voor project Marokkaanse meisjes

30 december 2005 | in Maatschappij | 2 Reacties

Bij de de provincie Noord-Brabant is het Bredase project ‘Women meet Sports’ in de prijzen is gevallen. Women meet Sports is een initiatief van drie Marokkaanse meisjes en biedt sport- en bewegingslessen voor allochtone en autochtone meisjes en vrouwen in Geeren-Noord en Geeren-Zuid. Eerder kregen zij voor de uitwerking van hun project in 2005 een bedrag van € 10.000. van de Gemeente. Doordat het project nu bij de provincie in de prijzen is gevallen, kunnen zij ook in 2006 verder met bewegingslessen.

De meisjes zijn zelf van het begin tot het eind verantwoordelijk voor het project. Naast de bewegingsactiviteiten zoals zelfverdediging, yoga, fitness en dansen, organiseren zij ook voorlichtingsbijeenkomsten op het terrein van gezondheid en hygiëne.

Er zijn 2 reacties

 1. Faatje_Fatima
  05 januari 2006 om 03:56 uur.

  Geweldig!!!

 2. khadija
  10 januari 2006 om 12:52 uur.

  hahah wat grappig dat we zelfs hier op deze site staan!!
  hoe komen ze toch aan al die info?
  cool man!

Plaats je reactie