MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Debat over allochtone kinderen

04 januari 2006 | in Maatschappij | Reageer

Zijn de problemen van allochtone jeugd een gevolg van ontoereikende opvoeding?Over deze vraag wordt donderdag 12 januari gediscussieerd in Zaal de Unie aan de Mauritsweg 34 in Rotterdam. Tijdens dit ’Thermometer-debat’ wordt gepraat over de zin en onzin van opvoedkundige en culturele verklaringen van jeugdproblematiek. Uitgenodigd zijn Trees Pels (onderzoeker opvoeding en ontwikkeling allochtone kinderen), Marcia Luyten (econoom, cultuurwetenschapper en journalist) en Piet Boekhoud (bestuursvoorzitter van het Albeda College). Het debat (toegang gratis, aanvang 20 uur) is georganiseerd door onder meer de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur en het Landelijke Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie.

Plaats je reactie