MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen praten weer met Roermond

08 januari 2006 | in Maatschappij | Reageer

De Marokkaanse gemeenschap en de Gemeente Roermond zijn weer met elkaar in gesprek. Vorige maand zegde het Marokkaans Platform het vertrouwen in de gemeente op, omdat zij het gevoel niet serieus te worden genomen. Vooral over de huisvesting van twee moskeeen, scholing en reintegratieprojecten van Marokkaanse jongeren was het bestuur niet tevreden. Na een gesprek vorige week wordt het overleg weer opgestart. Komende maanden wordt nader overleg gevoerd om te komen tot concrete plannen.

Plaats je reactie