MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse jongeren boos op politie

12 januari 2006 | in Maatschappij | 9 Reacties

Marokkaanse jongeren in Slotervaart zijn boos op de politie en hebben gisteravond politieauto’s en het politiebureau met stenen bekogeld. De emoties liepen hoog op omdat de 17-jarige Salahdine op de vlucht voor de politie om het leven zou zijn gekomen. Volgens AT5 zag een agent in burger een scooter met draaiende motor. Toen hij ging kijken waar de bestuurder was, kwam er een jongen aan die hard wegreed. De agent ging achter hem aan en stuitte verderop op brokstukken van de scooter. De bestuurder lag enkele meters verderop.

In de buurt gaat het verhaal dat de politie schuldig is aan de dood van de jongen. Dit heeft gisteravond geleid tot een broeierige sfeer in het stadsdeel Amsterdam-Slotervaart. Dankzij bemoeienis van de buurtvaders en buurtregisseurs escaleerde de situatie niet verder en keerde de rust terug. De politie heeft twee relschoppers gearresteerd meldt ook Het Parool.

Er zijn 9 reacties

 1. Nouerddine
  12 januari 2006 om 02:29 uur.

  allahi rahmoe
  Inna lilahi wa inna ilayhi rajieoen

 2. Hanane
  12 januari 2006 om 05:22 uur.

  Allah irahmoe!!
  en insha allah zal Allah S.W.T zijn familie en vrienden veel sbar schenken in deze moelijke tijden.

 3. sokopo
  12 januari 2006 om 07:21 uur.

  ik vraag me af waarom ie wegrende voor de politie? en allah ie rahmoe , we weten niet wat er is gebeurd allah oe 3lam

 4. Hanane_Be
  12 januari 2006 om 10:55 uur.

  Ina lillahi wa ina ilayhi raji3on!!

  Lahi rahmo o lahi 3di sbar ne walidin dyalo wen 3a’ilto!!

  Jongeren, PLEASE, denk met uw verstand en hart voor je iets doet!! Geweld maakt het enkel erger, dat is met vuur spelen. Door te bemiddelen en je kalmte te behouden bereik je (raar maar waar) veel meer.
  Lah i hdina o i hdi el jami3, inchallah.

 5. Xx amal xX
  14 januari 2006 om 01:05 uur.

  Ik Zal Je Missen salah-edinne
  en ik denk iedereen wel
  Vandaag was het een hele mooie herdenking
  te mooii voor woorden
  LAI REHMEK ….EL MEKTOEB
  R.I.P.

 6. Naima
  14 januari 2006 om 04:47 uur.

  Mijn medeleven met ons moslim broeder Allah ie Rahmoe.
  Moge allag swt zijn zondes vergeven en hem de paradijs betreden.
  Moge Allah zijn ouders en familie Sbar schenken.

 7. ghizlane
  16 januari 2006 om 01:50 uur.

  had zeker een slecht geweten, anders vlucht je niet voor de politie

 8. sabah
  25 januari 2006 om 05:53 uur.

  ik ken jou niet
  maar ik ben ook marokkaans dus
  het doet mij ook pijn
  om mijn landgenoot te verliezen
  lah okbar

 9. K.O.R.N
  01 juni 2007 om 06:54 uur.

  iik heb 70 cc cilinder onder mn scooter ik wort nooit ogpakt elke dag poltie achter mijn aan in het centerum van utrecht wolla ik maak van politie een gehakt bal ik zweer het om mn moeder politie is niks altijd mensen opjagen alijd ongluken veroorzaken en ik ben ook bijna kapot gereden door zon politie busje hun zijn gek !!! f/k the poloce

Plaats je reactie