MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Illegale Marokkanen makkelijker terug

14 januari 2006 | in Maatschappij, Politiek | 5 Reacties

Minister Verdonk (Vreemdelingenzaken) kan weer lekker slapen deze week. Het terugsturen van illegale Marokkanen kan vanaf de zomer namelijk veel makkelijker. De Europese Commissie in Brussel verwacht met ingang van 1 juni een akkoord te sluiten met Marokko over terugkeer van illegalen. Europees Commissaris Frattini (Justitie) heeft dat vandaag in Wenen meegedeeld aan ministers van justitie van EU-landen.

Verdonk vindt het uitzettingsakkoord „heel erg belangrijk”, meldt de Telegraaf. Ze verwacht veel terugkeervluchten met illegalen naar Marokko. Uitzetting was tot dusver feitelijk amper mogelijk, door allerlei formele en praktische problemen. De laatste tijd zijn vooral in Italie veel illegale Marokkanen aangekomen, zo vernam Verdonk van haar Italiaanse collega.

Er zijn 5 reacties

 1. mohammed
  14 januari 2006 om 04:53 uur.

  beter
  ijzeren rita
  geeft eer aan haar naam

 2. MOKER
  15 januari 2006 om 11:33 uur.

  Enigste waar se goed in is … mensen terugsturen

 3. fadoua
  16 januari 2006 om 08:56 uur.

  waarom geven ze hun gewoon geen papieren dan zijn ze geen illegalen meer

 4. Nihad
  17 januari 2006 om 09:28 uur.

  Ja, waarom laten we niet gewoon heel Marokko in Europa wonen? Probleem opgelost!

  Nee, Marokkaanse illegalen horen hier niet en dienen terug gestuurd te worden. Prima dat dat vanaf nu weer normaal geregeld is.

 5. De HELD
  02 februari 2006 om 10:32 uur.

  luister eens .

  de voorwaarden zijn duideluijk:

  -salaris van hier tot Tokio
  -loonstrook van een jaar of langer
  -goed nederlands spreken

  Dit moet tog haalbaar zijn. je moet gewoon harder werken als illegaal, jammer moet je maar niet naar nederland komen. Ga dan naar Brazilie ofzo. Je kan niet altijd iets hebben. Ga hard werken lekker voor je.

Plaats je reactie