MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse organisatie wint prijs

16 januari 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

Vrijwilligers van de Marokkaanse bewonersorganisatie Ittihaad in de Schilderswijk hebben vorige week de Haagse Hulde ontvangen. Welzijnswethouder Klijnsma maakte bekend dat Ittihaad de prijs heeft gewonnen vanwege het goede werk in de buurt. Zo zorgen ze voor veel initiatieven zoals het buurtinterventieteam. De prijs van 2500 euro kregen ze tijdens een speciale feestavond in het Circustheater. Daar werden ruim 1750 Haagse vrijwilligers getrakteerd op een uitvoering van de Lion King.

Er zijn 2 reacties

  1. Saida
    16 januari 2006 om 12:24 uur.

    2500 euris maar?! En hoeveel miljoenen worden in stompzinnige onderzoeken en politieke campagnes gestoken om het werk van zulke mensen teniet te doen?

  2. Moktar
    17 januari 2006 om 12:13 uur.

    Wat verwacht je dan dat ze krijgen?

Plaats je reactie