MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Adil Ramzi naar FC Utrecht

18 januari 2006 | in Sport | 6 Reacties

FC Utrecht huurt de 28-jarige Marokkaanse profvoetballer Adil Ramzi voor de rest van het seizoen van AZ. De 48-voudig international speelde sinds de zomer van 2004 in Alkmaar. Daarvoor kwam Ramzi in Nederland uit voor Willem II, PSV en FC Twente. Buiten Nederland was Ramzi eerder actief voor het Marokkaanse KCM/Kawkab, het Italiaanse Udinese en Córdoba in Spanje. Het contract van Ramzi met AZ loopt nog tot juli 2008.

Er zijn 6 reacties

 1. Marokino
  18 januari 2006 om 11:06 uur.

  Ja Ramzi was goed toen hij bij willem ll speelde.
  maar nu echt serieus drama, met zijn oorbelletjes en zijn vlechtjes, alatif misschien bewijst hij zich wel bij utrecht ( denk het niet)

 2. ME
  19 januari 2006 om 01:21 uur.

  bij twente speelde hij ook een beetje op zijn niveau. ik denk dat hij dat ook bij utrecht kan doen, want dit is een speler voor de subtop en dat geldt ook voor boukhari.

 3. khalid
  19 januari 2006 om 06:12 uur.

  hey wanneer speelt marokko maandag

 4. khalid
  19 januari 2006 om 06:13 uur.

  sorry zaterdag

 5. narimane
  01 februari 2006 om 11:24 uur.

  he marokino,
  wat je zegt dat slaat werkelijk nergens op,.wat maakt het uit of ie jongen nou zijn haar vlecht of oorbelletje draagt dat lijkt me niet echt jou zaak en ieder persoon ,moet voor zichzelf wel uitkunnen maken of het goed of slecht is.

  bovendien het is een hele goede voetballer,hij moet alleen zijn kansen krijgen en dan zal je wel zien dat ie zeker een topper is.
  topper geen subtopper

 6. mo
  25 mei 2006 om 03:38 uur.

  hoezo vlechtjes is dat slecht ofzo we zijn wel afrikaanen.Dus doe niet dom hoor zo veel marokkanen hebben vlechten en we zijn afrikaanen dus wat zeur je .In marokko zelf hebben dood veel mensen vlechten rasta enzo mocros in spanje en frankrijk ook in.Dus doe niet dom.

Plaats je reactie