MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Multicultureel verkiezingsdebat in Rotterdam

19 januari 2006 | in Maatschappij, Politiek | 1 Reactie

Het Platform Buitenlanders Rijnmond (PBR), Stichting Lokaal Rotterdam en de bibliotheek Rotterdam houden zaterdag een multicultureel verkiezingsdebat. Het debat zal van 13.30 uur tot 15.00 uur plaatsvinden in de hal van de centrale bibliotheek Rotterdam.

Tijdens het multiculturele verkiezingsdebat zal zowel door Rotterdammers als door verkiesbare politici gedebatteerd worden over multicultureel Rotterdam in de bestuursperiode van 2006- 2010. Verschillende onderwerpen, zoals leefbaarheid, werk en inkomen, participatie en culturele integratie komen aan bod. Het debat staat open voor iedereen.

Er is 1 reactie

  1. autochtoon
    19 januari 2006 om 05:43 uur.

    ow leuk een debat, nou laat me raden daar gaan alleenmaar politiekemensen naar toe en niet de probleemjeugd of de rascisten. door dit soort dingen krijgt echt niemand een idee hoe het er nou echt aan toe gaat in de getto’s in rdam. overigens vraag ik me af of de politiek er wel echt iets mee doet, dit klinkt in mijn oren meer als een manier om allochtonen kiesers te werven voor een of ander extreemlinkse partij die de problemen alleenmaar erger maakt door criminelen te gaan knuffelen ipv goed gedrag uitbundig te belonen.

Plaats je reactie