MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrika Cup van start

20 januari 2006 | in Sport | 6 Reacties

Vandaag gaat de 25ste editie van het Afrikaans Landenkampioenschap (kortweg de Afrika Cup) van start. In Cairo zullen zestien ploegen strijden om de titel, die Tunesië twee jaar geleden voor eigen publiek won. Echte favorieten zijn er niet en dat komt vooral door de machtswisseling die tijdens de voorrondes heeft plaats gevonden. Toplanden als Kameroen, Nigeria, Zuid Afrika, Marokko en Senegal ontbreken straks in Duitsland op het WK en zullen daarom zeker revanche willen nemen op de gelukkige debutanten van komende zomer, zoals Angola, Ghana, Togo en Ivoorkust, die toevallig of niet bij de laatste Afrika Cup ontbraken.

Die laatste ploeg, tegenstander van Oranje op het WK, zou volgens de bookmakers de favoriet zijn, maar de meeste spelers (inclusief Drogba) hebben nog nooit een eindtoernooi meegemaakt. Daarbij wint in Noord Afrika meestal een ploeg uit Noord Afrika en dus zouden Tunesie, Egypt en Marokko de echte kanshebbers zijn. Er is zelfs geen groep des doods, want alle groepen zijn zeer zwaar. Kortom, het wordt een open en boeiend toernooi in een echt voetballand meldt VoetbalOnline.NL

Er zijn 6 reacties

 1. ali
  25 januari 2006 om 12:24 uur.

  jah marokko moest gwoon mee doen want ze hadden hun kans gerkegen!
  als ze mee doen dan ndek ik ik da ze de halve finale halen!

 2. kaled
  27 januari 2006 om 04:51 uur.

  tunesie is gewoon de beste met een pak profvoetballers in het buitenland
  en nadat ze de vorige keer de afrika cup binnehaalden,weeral mag meedoen met het WK voetbal.
  Na winst tegen Zambia met4-1
  en tegen Zuid-Afrika met2-0 kunt ge niet anders!!!

 3. tunisiaboy
  29 januari 2006 om 05:25 uur.

  hopelijk pakken we weer de afrika cup inchallah tunisia in forc

 4. marokko
  20 januari 2008 om 01:59 uur.

  inchallah pakt marokko hem

 5. Rotzoooi tunisia
  22 januari 2008 om 02:53 uur.

  MArokkkooooooooooooooooooooooo 5-1 gewonne komt helemaal goed met hun :D:D::D:D:d

 6. mocro taza
  22 januari 2008 om 10:59 uur.

  marokko gaat zieker beker naar marokko mee inchalla dima maroc (H)

Plaats je reactie