MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Willem II wil Boukhari huren

20 januari 2006 | in Sport | 7 Reacties

Volgens nieuwssite ‘Blik op nieuws‘ heeft Willem II zich bij Ajax gemeld om Nourdin Boukhari tot de rest van het seizoen te huren van de Amsterdammers. Technisch directeur Martin van Geel heeft het voorstel van de Tilburgers nu neergelegd bij de Marokkaanse profvoetballer. Boukhari en Van Geel kwamen na de wedstrijd van afgelopen zondag tot de conclusie dat het beter zou zijn om het contract van de speler niet te verlengen.

Er zijn 7 reacties

 1. trab
  20 januari 2006 om 04:35 uur.

  Dat is snel, maar dat verdien jij ook wel!!!!! Ik wens je veel geluk en wijsheid toe!!!!!

 2. InGeniuZ
  20 januari 2006 om 07:12 uur.

  Ik ken Boukhari persoonlijk, niet dat ik met ‘m omging. Maar die jongen heeft veel in zijn mars, hij is echt een topvoetballer die denk ik gewoon zijn kans niet krijgt. Hij is meer een Litmanen type voetballer die dan ook op de positie van Litmanen hoort te staan. Maar nee, Ajax zet ‘m als linksbuiten, terwijl snelheid niet zijn sterkste punt. Hij is goed in pasen geven, spel verdelen en aanvallen met wat techniek. Hij is nog jong, dus heeft nog tijd zat om zich omhoog te werken, want eerlijk gezegd vind ik Willem II een klasse te laag voor hem. Aan de andere kant kan hij zich daardoor wel onderscheiden van de rest en wie weet ziet een grote club als Arsenal of Chelsea, waar hij graag wil voetballen, hem en geven ze hem een vette contract

  Mohim veel succes Nordin!

 3. Salim
  21 januari 2006 om 01:57 uur.

  Ik wens Nourdin Boukhari veel succes. Kwam hem tegen op een Beurs in Utrecht. ff een babbeltje gemaakt en hij is een aardige jonge.
  Good Luck!!!

 4. Phillgro
  22 januari 2006 om 10:30 uur.

  Het gaat je goed

 5. azro nedha
  23 januari 2006 om 01:35 uur.

  Mensen weet jullie waar nourdine hoord te zitten op het afrika cup toen hij naar huis werd gestuurd werd ik helemaal gek door die sukkel van marokkaanse coach nourdine veel succes jonge je komt er wel maak je niet druk zo iemand als jij allah helpt hem ik ken je niet persoonlijk maar je bent een toffe gast ik volg jou al vanaf jou sparta tijden succes kerel.

 6. leidenaar
  23 januari 2006 om 02:30 uur.

  wallah die dikke teddy beer van (de bondscoache) van het marokkaanse eleftal heeft echt geen hersenen
  gaat ie allemaal van die illies meenemen naar de africacup
  en hij laat spelers met chapions/uefa ervaring thuis bijv en sekteoui,boukari en als de klap op de vuur pijl laat ie bossabon maar 15 min spelen
  let maar op me woorden we komen niet veder dan de eerste ronden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  maar dat is goed worden ze messchien eindelijk eens wakker bij de marokkaanse voetbalbond
  dat ze eens een trainer met verstand van voetballen moeten gaan halen

 7. Amsterdammer
  23 januari 2006 om 02:46 uur.

  Wens je ook veel succes, en heb er echt al het vertrouwen in dat jouw dag niet zover is. volhouden en door blijven zetten. Je hebt al heel wat bereikt tot nu toe wat anderen niet is gelukt…..

Plaats je reactie