MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb tegen VVD plannen

21 januari 2006 | in Politiek | 2 Reacties

De Marokkaanse PvdA-wethouder Ahmed Aboutaleb vindt dat de PvdA geen coalitie met de VVD meer moet sluiten als die partij vasthoudt aan het plan in de hele stad preventief te fouilleren en minima uit bepaalde buurten te weren. Dit schrijft Het Parool vandaag. Aboutaleb ergert zich aan ‘het stigma’ dat de VVD plakt op de stadsdelen in West, na de onrust die Marokkaanse jongeren daar de laatste weken hebben veroorzaakt.

VVD-lijsttrekker Laetitia Griffith wil in de hele stad preventief laten fouilleren en niet, zoals nu gebeurt, alleen in het centrum en in Zuidoost. Volgens haar is dat bedoeld om wapens op te sporen. Aboutaleb vindt dat onzin omdat van wapens geen sprake is in West. Ook de Amsterdamse politie deelt dat standpunt. Volgens Aboutaleb wordt alleen olie op het vuur gegooid als de politie daar mensen begint te fouilleren die nergens van worden verdacht.

Er zijn 2 reacties

  1. Marokino
    22 januari 2006 om 04:56 uur.

    dat gebeurt hier nou al in rotterdam!!!

  2. aberkan
    25 januari 2006 om 03:02 uur.

    hello mijn naam is nezha ( heb hier een stichting voor hangjongeren opgericht. wil het kontakt adress, of email. van aboutaleb. wil hem graag spreken over ons belang, en de gemeente. stuur deze gegevens naar mijn email. hemdulah groetjes warriorstichting

Plaats je reactie